Tergooi start met
aanmelden via zuilen

7 oktober 2020

Tergooi start met aanmelden via zuilen

Op 9 november start Tergooi met het aanmelden via zuilen. Als u voor een afspraak of onderzoek naar ons ziekenhuis komt dan meldt u zich met uw identiteitsbewijs aan bij één van de aanmeldzuilen.

U vindt de aanmeldzuilen in de centrale hal van Tergooi locatie Hilversum en Blaricum en bij de polikliniek ingang van locatie Blaricum. Het huidige patiëntkaartje van Tergooi komt te vervallen en kunt u niet meer gebruiken vanaf 9 November 2020. 

Neem uw identiteitsbewijs mee! Alleen met een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs, ID kaart of verblijfsdocument) kunt u zich aanmelden bij de zuilen.

Hoe werkt het?

Heeft u een afspraak voor bloedprikken, op de afdeling Radiologie of op een polikliniek? Dan meldt u zich met een geldig identiteitsbewijs bij een van de aanmeldzuilen. De aanmeldzuil toont uw persoonlijke gegevens zoals uw naam en adres. U controleert deze gegevens en past deze waar nodig aan.

Daarna print de aanmeldzuil een afspraakticket. Met deze ticket loopt u naar de afdeling waar uw afspraak plaatsvindt. Daar scant u de QR-code die op uw afspraakticket staat. Uw arts of zorgverlener weet zo dat u er bent. Op het scherm van de zuil ziet u in welke wachtruimte u plaats neemt. Daarna neemt u plaats in de wachtkamer.

Bij onduidelijkheden zijn onze gastheren en gastvrouwen aanwezig om u verder te helpen. Zij zijn altijd in de buurt van een aanmeldzuil.

Op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe het aanmelden bij de aanmeldzuilen gaat.

 

Deel dit bericht: